Det blev ett nytt besök …

26 07 2018

hos farbror Doktorn igår. Var faktiskt samma som förra veckan vilket underlättade det hela. Han skrev direkt ut antibiotika så nu hoppas jag att det ska vända! Är trött på att va sjuk på min semester! Blir väl frisk lagom tills det är dags att börja jobba igen 😉 .

I helgen var jag och Gunilla på bio och såg Mamma Mia 2. Alltså, hur bra musik gjorde inte ABBA?! Och musiken står sig fortfarande utan några problem. Älskar musiken ❤ . Ska bli kul att höra de nya låtarna de har gjort som kommer i december 🙂 .

IMG_6801Gillar ni ABBA så ska ni såklart se filmen 🙂 .

Igår kom Annica upp och stannar till söndag. Vi hann med Gålö och lite bad efter läkarbesöket. Och idag har vi vart med Caesar till veterinären för lite prover. Han svarar så bra på behandlingen nu, verkar som han är på väg att bli frisk, igen. Vore ju härligt för både honom och mig 🙂 .

Nu ska vi strax dra in till Gröna Lund och kolla in Billy Idol 🙂 . Såg han för tre år sen när han var här sist. Ska bli kul! Och imorgon blir det en heldag på Utö 🙂 . Ser jag fram emot. Men nu har jag inte tid med detta, så vi hörs!


Åtgärder

Information

7 responses

27 07 2018
Stefan

Har läst någonstans att är man sjuk o äter antibiotika så funkar det inte så bra hålla igång dygnet runt, utan man ska vila, annars blir man inte frisk och att en del antibiotika o solsken inte funkar ihop..liter tråkigt kanske men bara en tanke 😊

Gilla

27 07 2018
elr156

Tack för omtanken 😊. Jag tar det rätt lugnt, man orkar inte så mkt i värmen o ännu mindre när man dessutom inte är frisk. Men fick en bra medicin så känner mig redan bättre 😉👍.

Gilla

27 07 2018
stefan

låter bra du känner dig bättre 🙂 Och du ser dina läsare håller koll på dig 🙂
Håller med värmen tar ner orken lite och här förväntas vi få 33 grader..

Gilla

27 07 2018
elr156

😊👍🏖😎👙

Gilla

27 07 2018
Stefan

👍🍺🍦🏖🏊😎

Gilla

27 07 2018
elr156

😎👍

Gilla

27 07 2018
Stefan

😎 👍 trots att dina blir svarta 😊

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: