Femte veckan

28 07 2019

Ja, då har fem veckor gått nu då och min semester är nu slut. Imorgon blir det till att ställa klockan igen och vardagen kommer raskt tillbaka igen. Men det spar vi till imorgon, än så länge är det söndag 😉 .

Den här veckan började alldeles förfärligt hemskt och tråkigt. Kajsa har ätit dåligt under en tid och det blev bara sämre och sämre så jag fick åka in förra söndagen. I måndags var alla prover och ultraljud tagna och det visade sig bl.a. att hon hade stora problem med sina njurar och för Kajsas del var det då bäst att få gå vidare till katthimlen och leka med Caesar ❤ . Så många tårar och så stor saknad efter henne ❤ … Men i onsdags när jag låg på stranden på Gålö så pratade jag med Kajsa och bad att hon skulle sända en ny liten kattvän, en till liten pälskling, till mig då det blir så otroligt ensamt och tomt här hemma utan någon liten fyrfotad vän. Det tog bara ett par timmar, sen hade jag en en liten sötnos här på ca 18 veckor. Jag döpte henne till Lisa och hon är helt underbar ❤ . Tack finaste Kajsa för hjälpen ❤ !

Jag önskade mig en liten hona med liknande sköldpaddsfärger som Kajsa, men inte exakt samma. Och precis så blev det ❤ .
Hon älskar att ligga och mysa i soffan med mig 🙂 .
Vi myser 🙂
Bra med en katt som gillar sport precis som matte 😉 .

Den här veckan har det varit fantastiskt väder, uppåt 30 grader, så det har blivit mycket sol och bad på Gålö 😀 . Helt underbart!

Igår var jag och Gunilla till Stockholms stadion för att se Gyllene Tiders avskedsturné, GT 40. Det var såååå bra! ❤

Sommartider, hej hej, sommartider!
Bästa, ever, ❤

Jag har vart och köpt mig en ny mobil idag, blev en iPhone 8, så jag har precis blivit klar med installeringen av den. Pust och stön! Tar några dagar innan jag får tillbaka mitt nummer, så till på torsdag får jag hålla till godo med ett tillfälligt.

Men nu är jag typ aphungrig, så nu blir det köket.

Vi hörs!


Åtgärder

Information

19 responses

30 07 2019
stefan

Himla söt katt och fina bilder.. Lite fundersam på hur du fick den men kanske inte ska gå in på det vidare 🙂 Men glädjande det sättet funkade för dig. Har inte Gyllene Tider haft avskedsturne förut? va tycker du om din Iphone? kör Android men funderar på byta till Iphone.

Gilla

30 07 2019
elr156

Tack, ja visst är hon jättesöt 🙂 ❤ . Jag är ju spiritualist, tror alltså på att man lever vidare, det är "bara" kroppen som dör. Brukar prata med andevärlden lite då och då 😉 , vilket jag då gjorde där på stranden när jag bad att Kajsa skulle hjälpa mig att få en ny liten kisse här hemma. Och som jag skrev så tog det bara några få timmar så hade jag en liten misse här hemma. När jag kom hem från Gålö så gick jag in på Blocket och där fanns hon. Allt stämde precis med vad jag hade tänkt mig och önskat. Hon som sålde var i valet och kvalet om hon skulle sälja kissen men hon fastnade för mig och jag fick köpa henne. Allt gick otroligt fort och smidigt 🙂 .d

Nej, GT har inte haft avskedsturné tidigare vad jag vet, däremot hade de 25 års-jubileum på Stadion där jag också var. Och för några år sen så hade de en spelning Tele2-arena, tror den heter så. Har inte så bra koll på vad Bajens och Dif hemmaplan heter 😉 . Där var jag oxå 🙂 . Men det var heller ingen avskedsturné. Men nu har de iaf en och det var galet bra 😀 .

Jag älskar Iphone, enkla och smidiga att begripa sig på. Har en kompis som har Samsung och jag fattar ingenting av den. När hon får problem så är det inte mycket jag kan hjälpa henne med för den är så knepig och ologisk, typ. Så köp en Iphone du, är säker på att du blir helnöjd 😀 .

Gilla

30 07 2019
stefan

Har förstått du pratar lite med andevärlden då och då och blev ju lyckat samtal
och himla söt katt. Ok kanske blandar ihop saker men fått för mig jag läst GT haft avskedsturne men blandar sakert ihop banden. Ok och tycker tvärtom om i dagsläget för min dotter kör iphone och tycker dom är lite knepiga men får kolla lite nogrannare för kul tetsa nya saker. .

Gilla

30 07 2019
elr156

Inte lätt att komma ihåg hur allt ligger till med allt som händer 😛 .

Klart att mycket är väl en vanesak, men jag tror nog att Iphone är enklare att begripa sig på 🙂 . Du får väl pröva, annars får du ge telefonen till din dotter 😉 .

Gilla

30 07 2019
Stefan

Ha ha nä det är inte lätt o allra helst i min ålder och är ju lite mer åt hårdrocks hållet o GT hamnar ju inte i den gruppen 🙂..Ha ha min dotter har redan iphone o tänkte låna hennes gamla iphone 7 o testa ett tag innan.

Gilla

30 07 2019
elr156

Bra att hon har en du kan låna 😀
Hårdrock … njae … men det är klart att det är svårare att hålla koll på de man inte lyssnar så mkt själv på, oavsett ålder 😉 …

Gilla

30 07 2019
Stefan

Tilläggas bör oxå att lyssnar på det mesta i musikväg och även GT och har flera av deras låtar på spel listan men mest Metallica, Ac/dc och sådan musik. Ha ha kom på efter jag klickat på skicka att jag faktiskt är lite yngre än dig. 😀😛

Gilla

30 07 2019
elr156

He he, jo jag vet att du är rena ungdomen mot mig 😉 …

Jag är rätt stor allätare vad det gäller musik oxå, det är bra, då kan man lyssna på rätt mycket 😀

Gilla

30 07 2019
Stefan

Ha ha snällt sagt 😘 fast tror inte 14 dagar mellan oss gör mig inte till ungdom direkt. O låt det inte stiga dig åt huvudet men du ser betydligt yngre ut än vad som står i dina papper.😍

Gilla

30 07 2019
elr156

Emellanåt är jag väldigt snäll och ödmjuk 😂

Man får tacka för komplimangen 😘

Gilla

30 07 2019
elr156

Men nu har du problem med din stavning igen 🤣

Gilla

30 07 2019
Stefan

Ha ha det tror jag med du är 😀 Även om du råka bo i fel stad, eftersom snälla o ödmjuka människor bor oftast i Götet.

Gilla

30 07 2019
Stefan

Ha ha stavningen kanske blir bättre med en Iphone 😀😉

Gilla

30 07 2019
elr156

Haha ja det tror jag säkert 😂👍

Gilla

30 07 2019
Stefan

Eller så har du svårt acceptera sanningen 😂😛

Gilla

30 07 2019
elr156

Inte då 🤣

Gilla

30 07 2019
Stefan

Ha ha gillar slänga käft med dig lite o gillar du kan svara för dig. Nu ska jag försöka slå min bror i bowling vilket aldrig hänt innan men värt försöka.

Gilla

30 07 2019
elr156

De e kul att slänga lite käft med dem som kan 😁👍

Lycka till,ngn gång ska va den första 😁👍

Gilla

30 07 2019
Stefan

😂👍

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s




%d bloggare gillar detta: