Ny vecka, ny julmarknad

17 12 2019

Det blev faktiskt tid och ork för bullbak förra helgen 🙂 . Goda blev de också 😀 . Och ett besök hos mamma på Lucia där hon fick bli den sötaste lilla tärnan den dagen ❤ .

Selfiequeens 😀

Sen har jag hunnit med ett besök hos Nettan för fixa håret. Blev förstås bra som vanligt 🙂 . Avslutning på cirkeln för den här terminen hann jag också med. Och i lördags så var jag och hämtade Conor så han skulle få sova hos mig. Sen på kvällen kom Ann-Mari och Sven-Erik över på lite mat. Det var jättelänge sen de var här på middag, så det var på tiden. Så fick de träffa Lisa också. Sist de var här så låg hon gömd under soffan hela tiden 😛 , men nu så var hon framme så de fick se att hon fanns på riktigt och inte bara på bild 😉 .

Och i söndags så var jag, Ann-Mari, Sven-Erik och Conor på julmarknad igen. Den här gången var vi till Skansen. Där är det alltid trevligt 🙂 . Conor och jag dansade massor kring granen så jag blev alldeles svettig 😉 . Fikade gjorde vi ju förstås också och vi åkte även flygplan, Conor och jag. Ett gult. Hans favoritfärg 🙂 .

Det är lycka när man får både flyga och styra flygplan 🙂 .
Dans kring granen på Bollnästorget på Skansen. Conor tyckte det var jätteroligt och var väldigt fascinerad av bandet som spelade och sjöng 🙂 .
En trevlig dag på Skansens julmarknad med familjen ❤ .

Imorgon ska jag lämna Lisa hos veterinären på morgonen för hon ska in och opereras. Hon ska kastreras, operera sitt lilla navelbråck och chippas. Sen får jag hämta hem henne igen efter jobbet. Hoppas att allt ska gå bra.

Nu ska jag strax iväg till jobbet igen för kvällsmöte, APT. Sen är det tre dagar kvar innan jag får bli lite ledig. Och det behövs! Har inte varit borta en timme sen min semester i somras. Peppar, peppar. Är ledig till den 2:a januari då det är dags för jobb igen, men det blir iallafall några dagar ledigt. Så härligt 🙂 !

Ha det fint så hörs vi!


Åtgärder

Information

4 responses

18 12 2019
stefan

dina bullar ser goda ut och förväntar mig du skickar några åt detta hållet 🙂

Gilla

18 12 2019
elr156

Dom är sjukt goda 😁👍 Har precis mumsat i mig ett par stycken så jag inte ska vakna hungrig mitt i natten 😆. Har du inte bakat några bullar än? Hög tid att sätta igång nu då för mina bullar stannar i Söderby 😂

Gilla

19 12 2019
Stefan

Får väl tro på dig när du säger dina bullar är goda eftersom du inte vill dela med dig 😂 Nä inget bullbak längre utan köper färdiga, o går jag ut i köket brukar spisen rymma 😊

Gilla

19 12 2019
elr156

😂

Gilla

Lämna en kommentar