Det bidde inget guld

5 01 2020

Och inget silver. Men väl ett brons 🥉som vi tog hem efter att ha vunnit över finnarna idag 😁👍👏. Himla bra jobbat av våra Juniorkronor ❤️. Roliga matcher och bra spelat, grattis killar! 😁👏

Brons är också en medalj 🥉 😁❤️

Igår var vi hem till Ann-Mari och käkade tårta 🎂. Vi firade både henne, som just fyllt 83, och lilla mig som fyller snart jag också 😁. Patrik ska vi hem till imorgon då han fyller 34 🥳🍰 . Många födelsedagar nu så det är bra att slå ihop några, annars får vi inte göra annat än att åka fram och tillbaka 🚗 mellan varandra och äta tårta 🍰 😄.

I fredags var jag, Maria och Hannele ute en sväng till Golden Hits. Var evigheter sen jag var ute, säkert typ ett år. Det var inte så mycket folk, men det var trevligt ändå 🙂 . Blir ju lite vad man gör det till också 😉 . Sen var det ju roligt att träffa tjejerna för det var ett tag sen 🙂 .

Nu ska jag fixa med lite käk, sen ska jag bänka mig vid tv:n för att kolla Farmen som börjar igen ikväll. Gillar Farmen så det blir kul att det sätter igång igen.

Ha det, vi hörs!


Åtgärder

Information

7 responses

10 01 2020
Stefan

Du får se lite handboll istället o Sverige har snart första match. 😊

Gilla

10 01 2020
elr156

Handboll 🧐 … vad är det? Näe, ikväll är det soffan, Talang och en Baileys som gäller 😁

Gilla

10 01 2020
Stefan

Ha ha ok funkar det oxå och välförtjänt eller lång vecka 😉 Fast handboll kan va kul se o vi leder även om du inte gillar handboll 😊😥

Gilla

10 01 2020
elr156

Jadå, det kan funka som nödlösning när det inte är ngt annat att kolla på 😉 men bra att Sverige 🇸🇪 leder 💪

Gilla

10 01 2020
Stefan

Håller med inte mycke att se på burken och är ofta inne på Netflix o ibland stänger jag av o lyssnar på musik..Tycker skönt vi går mot ljusare tider o lite bättre väder..

Gilla

10 01 2020
elr156

Helt underbart att vi är på rätt sida av året nu o går mot ljusare tider 😀 . Man märker ju redan av att det är ljusare om dagarna nu, så nice 😀 .

Netflix är bra, kollar mkt serier där, inte så mkt filmer. Just nu kollar jag Blacklist som kommit ut med nya avsnitt.

Gilla

10 01 2020
Stefan

Håller med det märks redan det här blivit ljusare ute o det behövs. Blacklist är bra, o kollar den oxå och har börjat kolla på The Witcher nu..o även del filmer o perfekt ta med plattan när man badar o ser film..😊👍

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: