Man ska inte tro på dem

18 01 2020

Är det någon gång som meteorologerna har rätt i sina prognoser? Ska möjligen vara när de utlovar dåligt väder redan från början 😉 . För inte blev det något vackert väder som jag blev lovad förra veckan. Blir intressant att se hur morgondagen blir då de har lovat sol igen 😉 . Jag tog ingen promenad, utan åkte en sväng till Grödinge istället där jag mumsade i mig en jättegod våffla på Klockargårdens våffleri. Det var jättefint där så jag ska släpa med mig Gunilla dit sen när det blir vår så vi kan sitta ute i den trevliga trädgården och mumsa i oss något smaskigt 😀 .

Annars så har veckan rullat på som typ vanligt, träning, besök hos fysioterapeuten (som sa att jag gjort stora framsteg 😀 ) , sen har jag fyllt år också (59 om det är intressant 😉 ) och igår var jag i Älvsjö och käkade middag med familjen Dunstan Rosencrantz ❤ . De växer för fullt de där små gullungarna ❤ . Conor blir 3 i nästa vecka och lilla Logan kryper för fullt och ställer sig upp så fort han kommer åt 🙂 .

Idag har jag vart ut och handlat lite och tog en sväng förbi mamma. Var förbi Ann-Mari och Sven-Erik också men de hade precis gått ner till centrum för att handla. Tänkte ta en promenad imorgon i Rudan och tar en sväng förbi dem efter den då istället 🙂 . Nu är de förvarnade om att jag dyker upp, det visste de ju inte idag 😉 .

Ha en fortsatt skön helg! Vi hörs!


Åtgärder

Information

8 responses

18 01 2020
Stefan

Erat väder verkar va som vårat regn o lite grått.
Så 59 år.. jösses och där ser man va tiden går fort.. 😂

Gilla

18 01 2020
elr156

Då har vi samma skitväder nu då 😉 … Men det är väl typ bara ca 2 månader kvar till våren kommer, förhoppningsvis iaf 😉 …

Ja, 59 … kan du fatta 😛 … Men va fan, man får vara glad för det och inte hänga läpp för att man blir äldre. Menar, alternativet är ju inte något alternativ 😉 … Man får vara glad för att man får förmånen att fylla år igen 🙂 .

Gilla

18 01 2020
stefan

Japp visst är det så och du ligger ju bara några dagar före mig sen är det min tur bli 59. Och det är ju bara några siffror på ett papper..

Gilla

18 01 2020
elr156

Eller hur 😁 vet att du fyller lite efter mig, du är fortfarna ung o fräsch 😁👍 några veckor till iaf 😂 början på februari eller ?

Gilla

18 01 2020
Stefan

Döma av utseendet av min gubbe i hörnet är jag liten o läskig och helt
grön 😂..Nä den 30/1 fyller jag 59 så inte långt imellan 😛

Gilla

19 01 2020
elr156

Hehe ja vad säger dom om din passbild i passkontrollen 😂

Gilla

19 01 2020
Stefan

Ha ha lite blandade kommentarer men brukar hamna i karantän eftersom dom flesta tror jag är någon form av experiment eller nära släkting med E.T.. 😂😊

Gilla

19 01 2020
elr156

😂

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: