Man kan väl ändra sig

21 02 2020

Det bidde inget gymbesök idag. Det var så härligt väder ute så jag gick ut i trädgården och rensade lite ogräs i rabatterna istället. Hur ofta kan man göra det i februari? Men det börjar ju faktiskt växa och gro ute i trädgården nu. Längtar så till våren kommer på allvar, men det kan inte vara så långt borta nu. Peppar peppar … !! Men vi har iallafall meteorologisk vår nu hörde jag på nyheterna, och det är ju inte dumt det 😉 . En bra början mot vår 😀 .

När jag var klar i trädgården så tog jag itu med mina fönster, så nu kan man se ut genom dem utan att behöva skämmas 😛 . Jag hann med en tvättmaskin också när jag ändå var i farten 😉 . Så himla skönt att få allt fixat. Sen blev det ett besök på kyrkogården där jag tände ljus innan jag åkte och handlade lite käk till idag. 

Tänk vad en liten gumma kan gno … 🙂

Idag kostade jag på mig en räk- och laxbakelse. Det kan jag vara värd efter att ha varit flitig som en liten myra i två dagar nu 😛 .

Mumsigt!

Sen blir det att chilla och kolla in Talang och hoppas att man håller sig vaken till det är dags att gå och lägga sig 😉 .

Vi hörs!


Åtgärder

Information

10 responses

22 02 2020
stefan

Måste bara berätta att jag gillar din städoutfit och har du vägarna förbi Götet så har jag en del fönster och andra städjobb som jag skulle behöva
hjälp med. 🙂

Gilla

22 02 2020
elr156

Haha, tänkte nog att du skulle tycka att de va schysst utstyrsel 😉 Men jag tror nog att jag hoppar din inbjudan, nu får det räcka med fönster och annat för ett tag 😛

Gilla

22 02 2020
Stefan

Ha Ha ja helt ok outfit 🤩..Har kört fönster oxå och naturligtvis blev det skitväder så lite ogjort arbete. Men skippa gymmet? är inte det för din onda höft?
( om jag får va nyfiken) 😊

Gilla

22 02 2020
elr156

Klart du får va nyfiken 😁 bara att fråga på 👍 Jo, min höft hade väl behövt gymmet, men själen sa sol & trädgård 🌷. Så då fick det bli så igår 😊

Gilla

22 02 2020
Stefan

Ok och själen behöver sitt oxå så får väl godkänna du skolkade gymmet denna gången men kan ju inte bli en vana 😊 Och gillar när man hör fågelkvitter o solen kikar fram. Fast här blåser storm o regnar. Bra med skidor på tv.

Gilla

22 02 2020
elr156

Har bara kunnat kika lite på skidorna men hört lite på radion oxå. Sitter i väntrummet till tandhygienisten o kollar en del nu innan det är min tur

Gilla

22 02 2020
Stefan

Jösses det är bara nöjen som gäller för dig märker jag 😂 Vi har inte så mycke hämta på skid vm.

Gilla

22 02 2020
elr156

Haha eller hur 😂

Nej det verkar som man lika gärna kan kolla på ngt annat …

Gilla

22 02 2020
Stefan

Du bytte väl kläder innan för annars blir det trafikstockning om du gick ut i din städ outfit 😂 Håller med o Norge vinner ju det mesta.

Gilla

22 02 2020
elr156

😂👍

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: