1,5m – 2,0 m

19 04 2020

Fuck Corona! Så många som har gått bort i detta hemska virus. Och i veckan gick Adam Alsing bort! Han har jag ju följt på tv och i radio i 30 år! Vinn Adams pengar. Alltså. På riktigt. Det var ju ingen som slog honom där, han var ju helt överlägsen! Det här med Corona blev så verkligt på något sätt när även han, bara 51 år gammal, gick bort. Det känns ju som om man känner honom. Nästan. Med tanke på alla år man följt honom i media. Så många som gått bort nu och än så är det inte över. På långa vägar. Så många familjer som saknar sina nära och kära. Och de som ligger på sjukhus av olika anledningar får inte ta emot besök av sina nära och kära pga viruset. De skulle ju verkligen behöva lite besök för att inte känna sig så ensamma där de ligger sjuka. Så hemskt och tragiskt allting. Jag hoppas det vänder snart … ❤

Vi har iaf lite tur här i Sverige som åtminstone får träffas ute om vi håller avstånd, och inte är fler än 50 personer. Så idag sågs vi en stund vid Magelungen i Farsta. Vi hade med fika och lunch som vi satte i oss och Conor och Logan lekte och hade kul under tiden. Man hade ju velat kramats med alla men det får vi vänta med. Jag är tacksam att vi iaf har möjligheten att ses på detta sätt ❤ .

Här mumsas det minsann 😀 .
Familjen ❤ och vi håller avstånd som ni ser 😉 .
Så härligt att våren äntligen är här. Det behöver vi verkligen nu med tanke på allt.
Gullungar ❤

Ska strax hoppa in i duschen och sen blir det Robinsson. Herregud vad man kollar på tv och följer alla möjliga serier nu för att hålla sig sysselsatt. Ska slå en pling till Annica också och se om hon är redo för lite FaceTime med sin bonussyrra 😉 .

Vi hörs!


Åtgärder

Information

6 responses

21 04 2020
stefan

Mysiga bilder du lagt ut. Och håller med angående Adam Alsing, men samtidigt så togs fokus från alla andra som dött i Corona och mest skrämmande att många inte verkar ta det på allvar, har en bekant på 34 år och helt frisk men som dog av Corona på mindre än en vecka. Och tror inte heller detta är över..

Gilla

21 04 2020
elr156

Va tråkigt att höra att du mist någon i Corona 😦 . Ja, jag vet inte när detta ska ta slut, helt sjukt alltihop. Och jag fattar inte att folk inte tänker till och låter bli att sitta på uteserveringar och liknande när vi har den situation vi har. Alla måste hjälpa till och ta sitt ansvar. När det gäller Adam så tänker jag inte att hans bortgång tog fokus från alla som mist livet i Corona, utan jag tänker att det blev ett ansikte på sjukdomen då Adam är någon som vi alla känner sen 30 år tillbaka då han varit i såväl tv som radio. Det kändes så nära och verkligt, tycker jag, när man fick höra att han gått bort. Det drabbar verkligen alla. Det spelar ingen roll vem man är, känd som okänd, alla drabbas. Storbritanniens premiärminister var ju även han väldigt illa däran. Jag hoppas du och de dina klarar er iaf 🙂 .

Gilla

21 04 2020
Stefan

Förstår lite vad du menar med Adam o oxå följt han både på radion o tv och naturligtvis stor förlust. Lite skrämmande bara att många unge verkar tro att det inte kan drabba dom.
Hoppas allt går bra hos er o att ni oxå klarar er och förstått det är stor smittspridning i Stockholm..

Gilla

21 04 2020
elr156

Ja, jag var ju dum nog att tro att när Adam gick bort, även han, så skulle de unga få sig en tankeställare och skärpa till sig och inte hänga på barer och uteserveringar som de gör. Men icke … Vi har ju drabbats mest här i Stockholm men vi är ju flest också så det beror väl på det, gissar jag. Men nu börjar det ju lugna ner sig här och det pratas om ev flockimmunitet inom ett par veckor här. Nu börjar det ju att spridas ut i landet också så gissar att storstäderna runt om i landet får känna av det mer ändå än vad de gjort hittills snart.

Gilla

21 04 2020
Stefan

Trodde oxå Adams bortgång skulle få del tänka om men icke och vädret lockar ju ut folj oxå. Så är det säkert o blir andra storstäder som drabbas härnäst. Nu lockar bingen så säger God Natt och Dröm sött

Gilla

21 04 2020
elr156

Säger nattinatti här ifrån storstan också 😴💤

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: