Veckan som gått

15 06 2020

Då var det dags att uppdatera lite här igen då 😛 … Jag har under vintern och våren inte mått sådär jättebra så jag har tagit en massa prover och i fredags var jag och gjorde ett arbets-EKG. Gick ju skapligt bra att cykla på, men sen så smällde det till och så var det som att köra in i en vägg. Jisses, från ingenstans typ 😉 😛 . Men, det visade inga konstigheter utan var bra 🙂 . Dessutom så sa hon att jag hade en god grundkondition 😀 . Och jag som varnade henne innan jag började att cykla för att det inte var något vidare med min kondis 😉 . Tänk så fel man kan ha 😛 . Men det var ju kul att höra och något som jag verkligen inte trodde, i synnerhet inte som träningen i princip varit obefintligt sen Corona dök upp och ställde till det så att man inte har lust att gå till gymmet. Så det var ju två trevliga besked på en och samma gång där 😀 .

I lördags var vi några kollegor som sågs hemma hos Ulla och hennes Ronny. Det var andra året vi träffades så nu får vi räkna det som en tradition 😉 . Har redan bestämt att ses lördagen innan midsommar nästa år 😀 . Vi hade tur med vädret och kunde sitta ute i deras trädgård hela dan och ha det bra 🙂 . Ulla hade fixat jättegoda sallader, och sen blev det lite grillat på det och Sanna fixade med en quiz, något hon är jättebra på 🙂 . Vi hade en jättetrevlig dag ihop 🙂 .

Och igår så blev det en tur ut till Gålö för att ligga och ha det skönt på stranden i några timmar. Det är aldrig fel 🙂 .

Och här ligger jag och har det bra 😀 .

Idag efter jobbet har jag vart på akupunktur igen. Höll på att somna flera gånger, det är riktigt avkopplande 🙂 . Tycker att det funkar bra oxå, så det är ju bra 🙂 .

Nålarna Cissi använder på mig är kopplade till el dessutom 🙂 .

Imorgon ska jag passa Logan efter jobbet. De behöver låna min bil för att åka och handla lite. Så minstingen och jag får hänga lite med varandra imorgon 🙂 . Det blir bra det ❤ .

Men nu så jag fixa med lite käk, så vi hörs igen en annan dag 🙂 .


Åtgärder

Information

10 responses

16 06 2020
stefan

verkar lite knöligt ligga och sola på småstenar, har ni ingen sandstrand i 08 området: 🙂 Jag somnade ofta när jag fick Akupunktur eftersom det var så avkopplande o lite musik i bakgrunden; men var bra med en Powernap.

Gilla

16 06 2020
elr156

Hehe , jag gillar småsten faktiskt 😉går rätt bra att justera dem så det blir bra 👍. Nackdelen med sandstrand är att man blir som en sockermunk när man badar o ligger där blöt o så blåser det upp sand 😆 uch! 🤣

Gilla

16 06 2020
Stefan

Sockermunk är ju inte så dumt faktiskt 😊. Här i Storstaden blåser det inte så mycke så kan ligga på stranden i varm o mjuk sand. 😊

Gilla

16 06 2020
elr156

Vaniljmunkar är ju sååå goda 😀 . Men visst kan det va trevligt med sandstrand oxå , allt har sina fördelar …och nackdelar 😉

Gilla

16 06 2020
Stefan

Vaniljmunkar är helt ok och gärna många o ofta 😘. Visst är det så o funkar med småstenar också och du har ett mysigt smultronställe och bråkar lite bara 😜.

Gilla

16 06 2020
elr156

Hehe, vore konstigt om du inte tjafsa lite och istället va snäll o beskedlig 😅 skulle ju tro att ngn annan skrev i ditt namn då kanske 😉😂

Gilla

16 06 2020
elr156

Fast du ÄR snäll 😘😁

Gilla

16 06 2020
Stefan

Ha ha först bassar du lite o sedan smörar du och lite mixade signaler 😂😂 😘
Läste du inte mått så bra det senaste o får hoppas det vänder till det bättre o ska uppföra mig o va snäll..🥰😘

Gilla

16 06 2020
elr156

Hehe 😁 va precis som du brukar så blir det bra 😘👍

Gilla

16 06 2020
Stefan

👍😘

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: