Nu är det soffläge som gäller

4 11 2020

Idag var jag äntligen iväg och fick träffa en ortoped för att få hjälp med de kraftiga slemsäcksinflammationerna jag har i höfterna på båda sidor. Jag har gått med det i flera år utan att veta om dessa inflammationer. Trodde att den värken berodde på min höftartros, men när jag fick en ny sjukgymnast i somras så märkte hon direkt att jag hade slemsäcksinflammation och har fått stötvågor mot detta. Men det har inte hjälpt så då fick jag gå iväg på ultraljud och den visade på kraftiga slemsäcksinflammationer i höfterna och fick då en remiss. Den skickades till VC som inte gjorde något, inte ens skickade vidare eller talade om för mig att de inte gör något. Så dåligt! Så då vände jag mig till min sjukgymnast igen förra tisdagen som skickade remissen och förklarade läget. Det tog 2 timmar! så hade jag en tid hos en ortoped inne i stan idag! Så nu har jag fått kortisonsprutor på båda höfterna samt medicinskt plåster som jag ska sätta på höfterna till natten för att kunna sova. Jag sover ju bara ca 2 timmar i sträck pga värken. Så nu får jag hålla mig lugn och vila i 48 timmar. Så nu blir det soffan och följa USA-valet därifrån 😁 . Sen bör jag känna en tydlig förbättring inom 3 veckor annars ska jag höra av mig igen för nya sprutor. Jag har ju gått med dettai flera år så risken finns ju att jag kan behöva fler sprutor, men jag håller tummarna för att det ska räcka så här 😁 . Är såå tacksam för att jag iaf är på gång att må bättre vad det gäller de här inflammationerna och denna värk iaf. Sen är artrosen och den värken kvar fortfarande. Men ser så fram mot detta nu och hoppas på en klar förbättring av mitt mående för detta tar på både kropp och själ att ha värk 24/7.

Herregud, vilka dyra plåster! 😧💰💸

Och tidigt imorse var jag iväg och fick vinterhjulen påsatta på min lilla pärla 🚗 . Förra vintern var i stort sett snöfri vilket slet mycket på dubbdäcken, så det blev till att köpa nya. Det bidde en dyr historia 😕 , men det är bara att betala💰💸 och gilla läget. Säkerheten kommer först 👍. Men nu är jag och bilen 🚗 redo för att möta vintern 🌨❄️☃️ iallafall 😁 .

Nu ska jag som sagt parkera mig i soffan resten av dagen och kolla hur det går i detta jämna presidentval på andra sidan Atlanten.

Vi hörs!


Åtgärder

Information

10 responses

5 11 2020
stefab

Låter inget vidare kul att du har så mycket värk och hoppas din behandling hjälper och att du slipper ha ont. Bra med dubbdäck även om det är sommar ännu 😉

Gilla

5 11 2020
elr156

Tack , ja nu håller jag tummarna för att det hjälper 😊👍

Det är bättre att förekomma än att förekommas. Hör o lär 😅

Gilla

5 11 2020
stefan

Fast när snön kommer så har du inga dubbar kvar i däcken 😊 O med den behandlingen gäller ju vila o inte ränna på nattklubbar och dansställen 😂 O du får kolla hockey på Tv 10..

Gilla

5 11 2020
elr156

Fast tydligen är det bra att sätta på dubbdäcken några veckor innan snö och kyla kommer, enligt de på verkstaden. Så jag litar på dem i den frågan 😁 .

Du, jag har inte vart ute på ett år 💃 så det är nog det minsta problemet 😉. Men hockeyn 🏒🥅 imorgon blir ju bra att fördriva eftermiddagen med 😀👍

Gilla

5 11 2020
stefan

Du menar du litar mer på verkstaden än på mig aj det gjorde ont 😥😊. Gäller bara tänka på blir lite halt med dubb på barmark..Idag var ingen bra match eftersom Tre kronor förlorade o får hoppas vi slår Ryssar på Lördag för är väl ingen hockey imorgon? Sedan ser man på tv o tidningen om era uteliv i Stockholm så vet nog allt.😂

Gilla

5 11 2020
elr156

Sverige – Tjeckien imorgon kl 13.00 😀👍

Sorry, inte meningen att såra dig och dina kunskaper kring däcken😘 men tror nog att jag lyssnar liiite mer på dem 😉

Jadu, vete fan va det är för folk som ränner ute … Men det är ju inte bara i Stockholm, har ju varit helt galet i Uppsala t.ex. Många yngre som verka strunta totalt i risker och följder … Trist!

Gilla

5 11 2020
stefan

Men den matchen var ju idag kl 13:30 såvida ni inte har andra tvprogram i 08 området 😂
Nä håller med o samma här i Götet och folk verkar släppt allt angående Covid 19 och gör som dom själva vill tyvärr..Klart du ska lite på din verkstad 😘

Gilla

5 11 2020
elr156

Hahahaha 😂 men va fan … Jag som trodde den va i morgon 😆 Jaja, finns väl alltid ngt annat att kolla på istället 😄

Gilla

5 11 2020
stefan

Ha ha så det kan bli 😂😂 o annars får du hålla dig till på Lördag.

Gilla

5 11 2020
elr156

😂 👍

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: