Julen 2020

25 12 2020

Jag hoppas ni alla haft en fin jul och fått fira med åtminstone några av era nära och kära. Denna jul liknar ju inget annat och alla kan inte träffas pga pandemin. Jag pratade med mamma på telefon igår och önskade henne en God jul. De ska börja vaccinera på hennes demensboende nästa vecka, så snart kanske jag kan få besöka henne igen 🙂 . Jag var till Älvsjö och firade jul med Patrik, Nadia, Conor, Logan, Helen, Tomas och Guillermo. Åtta stycken, allt enligt de nya riktlinjerna 😉 . Innan dess var jag förbi Farsta och var tillsammans med Ann-Mari och Sven-Erik en stund 🙂 . Det blev ändå en väldigt trevlig julafton, trots omständigheterna med detta hemska virus som härjar överallt på denna jord. Nästa år hoppas jag att vi alla kan träffa och umgås med alla våra nära och kära utan begränsningar ❤️ .

Självklart så blev det uppesittarkväll med Bingolotto som vanligt kvällen innan julafton 🙂.
Årets julgran är klädd med hjälp av Lisa 🐱❤️ .
Jag fick köpa en ny till i år då Lisa klättrade sönder den förra. Den här är lite mindre så den är lite lika lätt för henne att klättra i så förhoppningsvis kommer denna att hålla lite bättre 😉 .
Patrik med sin fina familj ❤️ .
Tomten kom strax för Kalle Anka och lämnade julklappar som lades under granen och som vi öppnade efter Kalle Anka.
Men hur söt kan man va 😍 …
Och så var det dags för julmat 😄 .

Idag blir det att ligga i soffan och göra absolut ingenting annat än att glo på tv 📺 . Det blir skönt det och lagom ansträngande 😉 😄 .

Skål på er och jag önskar er en fortsatt trevlig julhelg!

Det var allt för denna gång 🙂 … Vi hörs!


Åtgärder

Information

9 responses

27 12 2020
stefan

Fina bilder och snygg din gran blev.. Och bra smak på färg på ditt nagellack. 🙂 Fick du besök av Tomten?

Gilla

27 12 2020
elr156

Tack 🙂 . Det verkar som om Tomten har ett gott öga till mig då det blir några paket varje år 😉 . Själv då? Har du lyckats charma Tomten du med 😛 ?

Gilla

28 12 2020
stefan

Låter bra du fick några paket o verkar som du varit snäll eller annat avtal med Tomten 😊 Nä min charm slutat fungera tydligen eller så står jag kvar på fel lista 😊 Tycker däremot att 2020 borde det även uppkommit en Tomte av motsatt kön så kanske min charm fungerat.
😂😂..

Gilla

28 12 2020
elr156

Ja, tur man lyckats charma någon iaf och det är ju inte helt fel att det är Tomten 🎅😁 . I dagens läge så är jag säker på att Tomten är HBTQ-certifierad så det ska nog inte spela någon roll 😄 . Det är bara att lägga på charmoffensiven så du hamnar på Tomtens VIP-lista till nästa jul 😅 .

Gilla

28 12 2020
stefan

Ha ha Nu tycker jag du blandar in många bokstäver och tänkte mer på jämställdhet mellan könen, och borde ju vara ett framsteg även på denna fronten om Tomten framöver
är av kvinnligt kön med passande klädsel som jag sett på Internet 😂😂

Gilla

28 12 2020
elr156

Haha, jo, jag förstod nog det, men tänkte att det går säkerligen bra att charma Tomten numera oavsett med tanke på alla de där bokstäverna 😂, men kan förstå att det kan kännas roligare att slå på charmoffensiven om det är en Tomtemor istället 🧑‍🎄 😅 .

Gilla

28 12 2020
stefan

Vill inte va besvärlig eller krångla till det för mycke men en ”tomtemor” låter lite som Tomtens mor och kanske lite orättvist sätta henne på så krävande uppgifter med tanke på hon troligtvis uppnått pensionsåldern..O bör tilldelas en lite yngre generation..Men annars har du helt rätt 😂😂😛

Gilla

28 12 2020
elr156

Jaha, men jag får ju hålla till godo med Tomtefar … så du får nog bara gilla läget helt enkelt 😂

Gilla

28 12 2020
stefan

😂😂😛😘

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: