Fortfarande soffläge

10 02 2021

Fan också! Satt här och skrev ett inlägg och var precis klar och så bara försvann det … Jag brukar spara men så klart gjorde jag inte det denna gång. Suck! Jag ringde till jobbet för en stund sen och sa att jag blir hemma resten av veckan. Är fortfarande inte frisk och behöver stanna hemma i soffan och kurera mig. Blir ingen rolig lön denna gång med två sjukperioder som ska dras denna gång men vad ska man göra? Är man sjuk så är man och hälsan måste ju komma i första hand. Så det blir till att fortsätta ligga i soffan och serieknarka på Netflix och TV4 Play. Tur man har det att glo på iallafall så att man har något att förströ sig med.

Hejdå lönen …

Lisa 🐱 verkar dock nöjd med att ha matte hemma liggandes här hemma i soffan. Hon kommer bärandes med sina ”möss” och vill att jag kasta iväg dem så hon kan springa och hämta dem igen. Hon tror att hon är en hund och apporterar 😸.

Tur man har en liten kisse 🐱 här hemma att mysa med ❤ .

Idag är det onsdag och ny chans att bli miljonär på Lotto 😀 . Jag får hålla tummarna och hoppas på en större Lottovinst ikväll än de 80 kronorna som jag vann i lördags. De förändrar inte livet direkt 😉 . Men man får väl som vanligt vara glad för det lilla 😛 .

Skam den som ger sig! Det kan ju bli jag nästa gång 😛 . Man måste vara optimist och tro på sig själv 😉 .

I lördags började ”Mello” igen. Annelie sitter i London och kikar samtidigt på SVT Play och jag sitter här hemma i soffan och så chattar vi och kommenterar för fullt under tiden 😛 . Vi tycker oftast rätt lika och även i lördags. Jag höll på Arvingarna och de gick ju vidare till Finalen 😃 , sen tyckte jag att Danny, som också gick vidare, var bättre än de övriga även om jag inte tycker att den låten ska stå som slutlig vinnare sen i Finalen.

De ville inte gå hem, sjöng de, men han Casper, han kan gärna få traska hem till mig istället då … 😂

Jaa, jag har inte så mycket mer att berätta. Det händer liksom inget här hemma i soffan 😉 . Ni får ha det så bra så hörs vi!


Åtgärder

Information

4 responses

10 02 2021
stefan

Kan rekommendera Disney kanal med del bra serier o filmer. Så Casper nu och vad hände med Zlstan? Jag tänkte något liknande fast om Jessica Andersson..Får hoppas du snart blir bra o du verkar haft lite oflyt 😘

Gilla

10 02 2021
elr156

Ah, tack, nej den kanalen har jag inte. Men det funkar rätt bra med de jag har 🙂 . Just nu är det skidskytte på SVT 😀 , fast går lite mindre bra för Sverige fn men det är ju inte slut än 😉 .

Zlatan är väl alltid Kung 😛 … Men man kan väl öppna dörrar för fler 😉 …

Tack, ja, det skulle kännas bra att få bli frisk nu och få tillbaka rösten igen. Den har varit borta sen jag kom hem från Gotland nu … Tröttsamt det här :/

Gilla

10 02 2021
stefan

Fast vi fick ju brons och inte illa det, och i morgon spelar vi hockey mot Tjecker och hockey kul se 😊 Så du är inte nöjd med en utan vill ha flera..hmm 😂😂

Gilla

10 02 2021
elr156

Ja, det var spännande 😀 Gillar sport, det är för det mesta alltid kul att se 🙂 .

Haha, ja, drömma kan man ju alltid 😉

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: