Och så blev det söndag

13 06 2021

I början på veckan fick jag äntligen gå iväg till ögonläkaren på S:t Eriks ögonsjukhus efter att ha väntat i 8 månader, trots remiss. Tack pandemin! Jag har problem sen mååååånga år tillbaka, tonåren faktiskt, med att mitt vänstra öga rinner jämnt. Men nu så togs iallafall beslut om att i höst operera och sätta in en ny tårkanal. Det ser jag fram emot, ska bli himlans skönt.

Annars så har det varit fantastiskt sommarväder i veckan som varit, men även ösregn och åska. Blandad kompott, som vanligt. Det är ju Sverige vi pratar om 😉 . Men skönt att sommaren och värmen äntligen är här nu och det är så grönt och fint överallt och fullt med blomster 😍🌸 och det knoppas och blommar i trädgården med 😀 . En härlig tid som vi står inför, älskar sommaren 💚. Nu går tiden fort, det är bara 2,5 vecka kvar till semester nu 😎👍 . Såå efterlängtat! 🤩

Igår var jag och Gunilla turister i vår egen vackra stad 🤩. Vi åkte en sån amfibiebuss som åker både på land och vatten. Den tog en tur ut mot Djurgården från Kungsträdgården och körde mot Gröna Lund innan den vände tillbaka igen. Det var en trevlig tur, så har ni en timme över kan jag rekommendera den att spendera den på detta lilla äventyr 🙂 .

Idag har jag inte gjort så mycket. Jag tog mig en liten promenad på Jordbro gravfält som ligger inte så långt härifrån. Det var jättefint och så många gamla gravar, 800 kända men troligen runt 3000 då många ligger gömda under mark numera. Jag måste gå tillbaka dit igen och ta en längre promenad och se mer. Jag såg bara en liten del idag.

Vackert område 💚

Men nu ska jag börja fixa med lite käk till både mig och Lisa och sen får det bli (mera) fotboll, det är ju EM 🤩.

Vi hörs!


Åtgärder

Information

9 responses

16 06 2021
stefan

Du verkar många mysiga strövområden i din närhet verkar det som och även turen med amfibiebussen verkar va ett mysigt äventyr. Kanske inte lika mysigt som 031 området men ganska nära 🙂

Gilla

16 06 2021
elr156

Ja, det finns mycket fint här i storstan 😀 och sen bor jg ju i Haninge kommun som är en kommun med väldigt fin natur och skärgård in på knuten och det är ju inte helt fel ❤ . Men, att Götet skulle slå Stockholm, glöm det gosse 😆

Gilla

17 06 2021
elr156

Har fått ett svar och inlägg på mailen från dig men kan inte se det här på bloggen? Märkligt … Men du har rätt, klart att jag inte kan döma ut Göteborg, har ju inte vart där på 20 år nu faktiskt. Vart tar tiden vägen? Och det ända jag har sett av Götet är Avenyn och Liseberg 😉 . Det finns säkert smultronställen hos dig med, även om jag är säker på att jag har fler än du 😉 ( Kunde inte låte bli 😛 )

Gilla

18 06 2021
stefan

Lite lurigt det inte syns här men kanske censurerats av 08 anhängare 😂😂
När jag ser dina bilder så lutar det åt att du har rätt..(men det får inte bli en vana 😊).. Liseberg o Avenyn jösses, du har ju inte ens set huvudstaden bara det som Turister åker hit för. 😂.

Gilla

18 06 2021
elr156

Hehe, har hört talas om att ni oxå ska ha en skärgård 😉 som sagt turist bara… 😅

Gilla

18 06 2021
stefan

Ha ha Japp vi har också en skärgård och i yngre dagar var det härligt åka ut till en av öarna och slå upp tälten 20 meter från havet. Fast även spenderat 14 dagar i 08 området på sommaren och var det inte så illa där heller..
Lite högre stressfaktor men är väl en vana antar jag..Snart Fotboll..🇸🇪👍

Gilla

18 06 2021
elr156

Va bra vi har det ändå, båda två, faktiskt 😉🤩

Får höra fotbollen på radion, ska hämta barnbarnen o ha dem över natt…

Gilla

18 06 2021
stefan

Japp ibland får man va glad av det man har eller göra förändring..Fast ärligt så har ni nog mer saker utforska än vi här men samtidigt är ni ju Huvudstad..
Ok och det är ju kul ha barnbarn i huset och som håller dig alert 😂

Gilla

18 06 2021
elr156

Men vad har hänt med oss, så snälla och rara vi är helt plötsligt 😅 . Men det är väl bra att visa de sidorna oxå 😉 . Barnbarnen kommer nog hålla mig igång så det räcker 😉 … Som om jag är still nånsin, med tanke på mitt jobb på fsk med ålder 1-2 år 😆. Ska iväg o hämta de små gullungarna nu o tackar Gud för Sportradion 🙏 😅

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: