Härliga sommardagar

20 06 2021

Nu är det iallafall ingen som kan klaga på sommaren som visar sig från sin allra härligaste sida med underbara sommardagar ☀️ . Bara semestern som saknas nu så att man kan njuta av de här dagarna till fullo 😀 . Men nu är det inte långt kvar. Jag går den 1 juli, får hoppas att detta väder fortsätter sommaren ut nu 🤩☀️.

Jag var till lilla mamma och hälsade på henne i veckan. Det är alltid så roligt att träffa henne, hon blir så glad. Ibland när jag besöker henne så spelar jag in små samtal med henne, det är så roligt att spara och plocka fram sen. Det är fina minnen att ha kvar 🥰❤️. I torsdags så pratade vi om hennes arbete på Karolinska sjukhuset och SÖS. Vill ni se dem så finns de att se på Instagram. Länk finns här till höger.

Fina lilla mamma 🥰❤️.

I fredags var jag och hämtade mina små gullungar och hade dem över natt till igår eftermiddag. Så vi hade familjemys här hemma med en massa lek, besök i skogen och spring i vattenspridaren 🙂 .

Jag har skogen precis in på knuten, lyxigt 🙂 .
Hand i hand, så söta 😍 .

Idag var det 29-30 grader ute så det blev ett efterlängtat besök till mitt smultronställe på Gålö 🤩☀️🏖👙. Dock var det ju inte lika varmt i vattnet så det blev bara till att doppa tårna 😆 .

Ikväll får det bli matjessill, färsk potatis, gräddfil, gräslök (egen förstås 😉 ) kokt ägg och en öl till det 😋 . Riktigt sommarmat 😀 ! Gott som sjutton 😋 , men först måste jag ut och vattna mina blomster.

Ha det så hörs vi!


Åtgärder

Information

6 responses

20 06 2021
stefan

Himla mysig bild när dom går o håller varandra i handen..Det är syskonkärlek. 😊 ..
Mysig bild från ditt steniga badställe. 😊

Gilla

20 06 2021
elr156

Ja, visst är det fint 🥰 …

Älskar mitt smultronställe 😍 Har du ngt sånt smultronställe oxå 😀?

Gilla

20 06 2021
stefan

Förstår du gillar det stället, hade eget litet smultronställe förr på en lite ö i vår skärgård men saker ändras o tror det byggts hus där nu så lockar inte längre, samtidigt har jag lite svårt bara ligga still på en strand hela dagen, ett tag går bra sedan börjar jag bli rastlös..

Gilla

20 06 2021
elr156

Men man behöver inte ligga hela dan på stranden, det orkar inte jag iaf, det gjorde man/jag förr men nu blir det väl runt 3 timmar typ. Räcker rätt bra, då hinner man lite annat oxå 😉 .

Gilla

20 06 2021
stefan

Blir lite överraskad vi verkar ha samma åsikt i detta fallet, 😊 och visst räcker det ligga några timmar och sedan hitta på andra givande saker..(öppet för egna tolkningar 😂)..

Gilla

20 06 2021
elr156

😂👍

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: