Klart!

6 07 2021

Nu är väggen på plats och jag är sjukt nöjd med resultatet 🤩 . Älskar min lila vägg, passar in sååå bra i mitt vardagsrum 💜 . Tack bästa Annica 😘 för all hjälp och för att du dessutom fick stå ut med en stressad kompis när vi skulle försöka få ordning och reda på alla mina kablar som låg och skräpade på golvet 😆. Men nu är även dom på plats och allt blev sååå bra när vi var klara 🥰.

Älskart 😍💜

I förrgår var vi till Gålö och badade 👙. Det var årets första bad för min del. Blev två härliga dopp i värmen. Det var någon som sa att det var 22 grader i vattnet. Superskönt i värmen ☀️:D ! Och igår var vi till Glassvillan ute på Värmdö och käkade jättegod glass 😋🍨.

Bästa ❤️
Min glass var såååå god 😋 . De hade döpt den till Brandbilen 😉 .

Vi har haft jättetrevliga dagar tillsammans innan hon åkte hem tidigare idag. Ätit och druckit gott, spelat Skipbo (Blev 6-3 till henne 😆.) , shoppat, solat och badat, letat katt, målat vardagsrummet, chillat, kollat film, en massa tjejsnack förstås 😉 , skrattat massor som vanligt och haft det väldigt bra ❤️. Men nu är hon hemma i Linköping igen 🙂 .

Efter att hon åkt idag så var jag till Nettan så hon fick fixa till håret på mig nu när jag ska vara ledig. Så nu är håret semesterfint oxå 😁👍.

Ikväll blir det till att kolla Italien – Spanien som möts i Semifinal i EM. Heja Italien! Och nu ska jag ut i trädgården en liten sväng och kolla att det ser bra ut 🙂 .

Vi hörs!


Åtgärder

Information

4 responses

6 07 2021
stefan

Blev himla snyggt med din lila fondvägg 🤩..så första doppet först nu? 😊 Mitt första var för 3 veckor sedan o 17 grader i vattnet..Ska ockå kolla bollen men håller på spanien 😊.

Gilla

6 07 2021
elr156

Tack 🙂 . Det tar tid innan det blir varmt i vattnet när man vill bada i havet så då tar det tid 😉 … Iaf för mig som inte vill bada med isbitar runt i kring mig😆😅 . Jaha, det var väl klart att vi inte skulle hålla på samma ikväll 😉 … hehe. Lycka till då, men inte för mycket🤣

Gilla

6 07 2021
stefan

Kan erkänna det blev ett snabbt dopp och dyk i och springa upp..
Ibland har man olika åsikter om saker men i detta fallet mindre betydelse för min del, men lycka till 😊
Och gillar lila så du valde rätt färg på din vägg. 👍

Gilla

6 07 2021
elr156

😉😘

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: