Bara en vecka kvar …

28 07 2021

Jisses vilken sommar och semester detta varit så här långt! Vilket väder, 27-29 grader varje dag! Så vädret kan vi verkligen inte klaga på i år iaf 😀 . Jag kan inte minnas när jag senast badade så mycket som jag har gjort denna sommar. Så himla skönt! Men det är bra, chillar och boostar energi inför hösten 😉 . 

Här ligger jag och har det bra 💙.
❤️

Idag så är det lite svalare ute, bara 22 grader och sen regnar det faktiskt lite också och det mullrar lite svagt i bakgrunden. Men jag hade nog räknat med ett större oväder med tanke på vad de utlovade i prognosen. Men det är bra att det regnar iaf, det behövs verkligen. Det är torrt som fnöske överallt ute. Gräsmattan är gul och skriker efter vatten. 

Men det behövs såna här dagar också. Både för naturens skull, men man kan behöva en paus från stranden också och ta hand om tvätt och lite annat. Så idag går tvättmaskinen och gör lite nytta efter att ha fått vila upp sig den med 😉 .

Ikväll ska jag iväg och träna. Har köpt nytt kort och ska ta upp träningen igen på gymet nu när restriktionerna har lättat upp.

Nu ska jag fortsätta att kolla på Mordkommissionen i väntan på att tvättmaskinen blir klar, riktigt bra faktiskt om ni vill ha ett tips på en bra serie att kika på nu i sommar om ni får lite tid över. Annars går det ju att titta i höst också då den finns på TV4 Play 😉 .

Ha det så hörs vi!


Åtgärder

Information

5 responses

3 08 2021
stefan

så badstranden igen.. Och håller med ser himla mysigt ut och varit en varm sommar och när du börjar jobba får en del sin semester. Har för övrigt varit på besok i Huvudstaden över en helg och firat födelsedagar.

Gilla

4 08 2021
elr156

Ja, det gäller att ta tillvara på den här stunderna och plocka fram dem sen i vinter när snön yr om skallen 😉 … Men imorgon är det tbx till vardagen igen. Så du har vart i min lilla Town minsann 😀 . Trevligt! Födelsedagar … flera alltså 😀 . Hoppas vädret var bra och att du/ni hade trevliga dagar. Gjorde du ngt mer än kalasade?

Gilla

4 08 2021
stefan

Jodå vädret var helt ok, lite varmt bara kanske. Nä inga direkta utflykter för min del utan mest god mat i trevligt sällskap, och när det är en bit åka så får man slå ihop födelsedagar till en istället. Fast min dotter är kvar och cyklar just runt i huvudstaden med familjemedlem. Så jobbet kallar dig tillbaks?

Gilla

4 08 2021
elr156

Ja, det har verkligen varit varmt nu i sommar, man orkar inte så mkt mer än att bada då …

Ja, jobbet gör ju det …

Gilla

4 08 2021
stefan

Nä håller med o blir ju inte mycke gjort när det passerar 30 grader. Förutom bada o inta vätska..

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: