Julfint i Gamla stan

4 12 2021

Det är så härligt att snön ❄️ har kommit hit till Stockholm så vi fått vintervitt på mark och träd. Blir så ljust och fint ute och det är julstämning i luften 🥰🌟🎄. Härligt!

I torsdags var jag och tände ljus hos Tomas. Det var då 14 år sen han gick bort … ❤️ Alltid saknad ❤️Alltid älskad ❤️

❤️

Idag har jag slagit in alla julklappar 🎁 och även postat 🛫 de som skulle till Annelie och Ib i London. Skönt att ha det klart! 👍 Sen på eftermiddagen idag skulle jag och Gunilla in till Gamla stan för att gå en stadsvandring, Gränder och glögg i Gamla stan, men hon bidde sjuk så jag fick åka in själv. Det gick ju bra det med, även om det förstås är trevligare med sällskap. Jag gillar att hitta på utflykter och sysselsätta mig med det ena och det andra så det var ändå trevligt och det var verkligen julstämning där inne i stan med snön, all vacker julbelysning, julskyltning i alla affärer, glada människor över allt, julmarknaden på Stortorget. Mysigt, helt enkelt 🥰.

Klart man måste ta en selfie med snögubben ⛄️ 😁.

När jag kom hem blev det risgrynsgröt och lussebulle till middag 😉 . Gott! 😋 Nu sitter jag och tittar på Så mycket bättre och bara chillar. Skönt! Men ska nog resa mig upp och gå ut i köket och servera mig en Bailys. Det är ju väldans gott 😉 .

Imorgon är det 2:a advent och jag och familjen ska på julmarknad på Siggesta gård. Det ska bli trevligt 🙂 . Jag hoppas ni får en trevlig advent, ha det fint så hörs vi!


Åtgärder

Information

4 responses

5 12 2021
Marie

Otroligt att det är 14 år sedan din bror gick bort. Tiden går läskigt fort.
Fin julmarknad ni har i Stockholm. Jag var själv inne i vår lilla stad och skulle se om det var nån julmarknad, men det var inte mycket att hurra för. Så jag gick en sväng i stället. Jätte halt! Vi har fått snö, sen har det regnat och till sist frusit, suck! Det som var så fint med det vita på marken.
Hoppas att du får en fortsatt trevlig andra advent!

Gilla

5 12 2021
elr156

Hej Marie!
Det var min man som gick bort för 14 år sedan. Min lillebror Gert gick bort för 8 år sen och min storebror för ett år sen. Men visst går tiden fort …

Vi har många fina julmarknader i Stockholm 🙂 . Skansen är alltid en favorit och ska försöka ta den också innan julen kommer 🙂 .

Ha en fortsatt fin advent du med! 🙂

Gilla

7 12 2021
stefan

Fint du gjort vid graven av din man

Gilla

7 12 2021
elr156

Tack 🥰

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: