Om mig

Namn: Eva-Lena

Född: 15 januari 1961, en stenbock alltså 🙂 .

Bor: I ett litet gult radhus i Vendelsö, Haninge.

Barn: Patrik -86 och Annelie -88.
Patrik bor i Älvsjö tillsammans med sin fina fru Nadia, en liten son född januari 2017 och en till liten son född juni 2019. Sen har de två katter också 🙂 . Han är utbildad till både massageterapeut och cadtekniker, men jobbar med det sistnämnda.

Annelie bor i London tillsammans med sin jättetrevliga man Ib och deras två ”barn” som går på fyra ben, viftar på svansen och säger Voff! 😉 Hon har en egen firma med främst handgjorda hundaccessoarer.  Tidigare jobbade hon som frilansande fotograf under flera år då hon fotade band och musiker/artister i London.

Relation: Singel

Husdjur: Min katt Lisa 🐱.

Gillar: Påta i min trädgård🏡, fotografera 📷, läsa/lyssna på böcker 📚, sjunger i en kör 🎵🎶, promenera och förstås att sitta och pula vid datorn 💻 😁.

Ogillar: När datorn krånglar eller om jag skulle råka glömma mobilen hemma vilket i princip aldrig  inträffar (peppar, peppar🤞…) eftersom mobilen är som en sorts kroppsdel som alltid är med mig precis överallt 😛 .

Tror på: Jag är spiritualist och tror att livet fortsätter efter den fysiska döden.

Sysslar med: Vid sidan av mitt jobb så har jag sen många år tillbaka sysslat med healing, seanser, tarot och mediala utvecklingscirklar. Kolla gärna in min hemsida och läs mer: www.eva-lena.se

Intresserad av: Allt och inget, tycker om att diskutera både stort och smått 🙂 .

Tatueringar: Japp, 12 stycken.

Vill du veta något mer så får du fråga 🙂 .
%d bloggare gillar detta: