Om mig

180601, E-L

 

Namn: Eva-Lena

Född: 15 januari 1961
, en stenbock alltså 🙂 .

Bor: I ett litet gult radhus i Vendelsö, Haninge.

Barn: Patrik -86 och Annelie -88.
 Patrik bor i Gröndal tillsammans med sin fina fru Nadia, en liten son född januari 2017 och tre katter. Han är utbildad till både massageterapeut och cadtekniker, men jobbar med det sistnämnda.

Annelie bor i London tillsammans med sin jättetrevliga man Ib och deras två ”barn” som går på fyra ben, viftar på svansen och säger Voff! 😉 Hon har en egen firma med främst handgjorda hundaccessoarer.  Tidigare jobbade hon som frilansande fotograf under flera år då hon fotade band och musiker/artister i London.

Relation: Singel

Husdjur: Min katt Kajsa.

Gillar: Påta i min trädgård, fota, läsa/lyssna på böcker, sjunger i en kör, promenera och förstås att sitta och pula vid datorn 🙂 .

Ogillar: När datorn krånglar eller om jag skulle råka glömma mobilen hemma vilket i princip aldrig  inträffar (peppar, peppar …) eftersom mobilen är som en sorts kroppsdel som alltid är med mig precis överallt 😛 .

Tror på: Jag är spiritualist och tror att livet fortsätter efter den fysiska döden.

Sysslar med: Vid sidan av mitt jobb så har jag sen många år tillbaka sysslat med healing, seanser, tarot och mediala utvecklingscirklar. Kolla gärna in min hemsida och läs mer: www.eva-lena.se

Intresserad av: Allt och inget, tycker om att diskutera både stort och smått 🙂 .

Tatueringar: Japp, sju stycken.

Vill du veta något mer så får du fråga 🙂 .

Annonser%d bloggare gillar detta: