Impulsiv

2 08 2009

Nu är Annelie hemma igen :). Var o hämta henne på Skavsta igår. Kul o ha henne hemma igen, även om det inte blir så många dagar, men vi kommer utnyttja tiden väl med glasriket några dagar, bio, kräftkalas, tandläkarbesök, tatuering, middag hos farmor/farfar m.m.

Idag har jag köpt ett singstar. Har aldrig sjungit karaoke tidigare eller haft ngn längtan efter det. Vet inte var jag fick idén ifrån men som vanligt när jag får för mig ngt så går det snabbt, så nu är den här hemma. Jag och Annelie har redan prövat på, gick väl sådär kan jag säga ;). Men det var riktigt roligt :). Tur att man kan välja olika svårighetsgrader, den lättaste är den som utnyttjas kan jag meddela ;). Kanske man/jag kan ha lite roligt sen när höst- och vinterkvällarna kommer, ta ett glas och sjunga med några vänner, tänk så bra det kommer låta framåt kvällen ;). Kan nog bli kul :)!

Nej, nu måste jag fortsätta packa inför Glasriket som vi åker till imorgon, hemma onsdagkväll. Måste hinna med att sjunga lite mer ikväll oxå ;).


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: