Men vad är detta?!

29 08 2012

Ja, alltså, hallå, det är faktiskt fortfarande augusti och inte sjutton ska man väl behöva skrapa rutorna på bilen då? Det fick jag iaf göra igår, var bara 4+ och is på rutan när jag skulle iväg till jobbet. Va fan… hur ska detta sluta? Bådar inte gott för höst och vinter och man redan under sista sommarmånaden får skrapa is… Blä!

Lustig växt på jobbet :). Får mig att tänka på hösten, mindre kul …

Igårkväll var det dags för min cirkel igen, blev ingen cirkel förra terminen, hade vare sig ork eller lust, var så mycket ändå. Men nu känns det kul att dra igång en cirkel igen så igår var det som sagt dags ses för nya träffar. Var kul som vanligt och ett litet trevligt gäng med tjejer har jag fått ihop också, skoj :).

Annars då… Mamma har nu börjat med bromsmedicinen, får bara hoppas på att den har någon verkan. Håll tummarna med mig för att den ska hjälpa henne att skjuta upp förloppet.

Sen så flyttar Annelie och Ib på lördag till ett annat kollektiv då ägarna till huset där de bor nu har sålt. Det är snabba ryck när man bor som de gör. Men de har fått tag i ett bra ställe bara en liten bit ifrån där de bor nu så det ska nog bli bra :).

Sitter här och är lite irriterad, var meningen att det skulle komma en kille och kolla mina ventiler, ett erbjudande de har gått ut med nu som jag tyckte lät bra. Han var här redan förra onsdagen men hade då inte med sig mätinstrumentet… nåja, så då skulle han komma idag istället 7.30, men han har vare sig dykt upp eller hört av sig och svarar heller inte när jag ringer. Irriterande! Hade ju kunnat sova en stund till då eftersom det är min sovmorgon idag och jag är aptrött! Suck… får hoppas jag får tag i honom idag och att vi får boka en ny tid igen då…

Idag efter jobbet ska Andreas följa med mig hem och kolla på mitt staket som han ska hjälpa mig att fixa. Snäll kille den där Andreas :P.

Nej, har inte tid med detta nu, ska strax iväg och jobba igen. Ha en bra dag så hörs vi :)!


Åtgärder

Information

2 responses

2 09 2012
Gilla

Växten heter Japansk Lykta.

Gilla

Gilla

2 09 2012
elr156

Åh, tack :).

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: