Skön dag

10 08 2013

Det bidde inget solande på Gålö idag, Michaea hade ont i huvet och orkade inte hänga på och vädret var väl sisådär med stora mörka moln som hängde så jag och Patrik tog istället och gick Fornstigen på Gålö igen, var ett år sen sist. Är otroligt fint att gå den och utsikten uppe från berget ut mot havet är ju bedårande. Satt där och drack mitt kaffe och käkade bullar och bara njöt av utsikten, av tystnaden, lugnet. Sen gick vi vidare efter att kaffet var urdrucket och bullarna var slut ;). Vi ville inte åka hem igen med en gång så vi tog en sväng till Nynäshamn och tog en mjukglass nere i hamnen och kollade in lite folk och båtar. Det var trevligt :). Sen när vi skulle köra hemåt tog vi småvägarna hem via Stora Vika, där min mormor och morfar bodde en gång för länge sen, förbi Sorunda, där de ligger begravda i kyrkan där, och sen vidare bort mot Rosenhill och sen mot Västerhaninge på slingriga och krokiga vägar och så hem igen.

IMG_3639Här sitter jag och har det bra :).
IMG_3632Vacker utsikt till kaffet :).

En mycket trevlig utflykt och dag :). Och bror min, som jag besökte sen, verkade uppfatta och förstå att jag var där idag, gladde mig samtidigt som det gör så ont i mig att se han ligga så som han gör, som ett paket … Kanske låter hårt att säga så, men inte desto mindre sant då hans själ är fånge i en mycket sjuk kropp som slutat fungera, bara hjärtat som slår och vägrar ge upp. Hade han varit äldre hade han gått över för länge sen, men eftersom han är mitt i livet så är hjärtat ungt och starkt och vägrar att ge upp så lätt, så det fortsätter att slå fastän resten gett upp.

Nu har friidrotts-VM satt igång, ska bli kul att kolla på i veckan 🙂 men nu ska jag softa lite med ett glas vin i soffan framför tv:n och göra ingenting :).

Men andra ord, nöjd med dagen :), ha det så hörs vi igen :)!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: