Äntligen så :)

15 07 2014

Det var inte många timmars sömn man fick igår natt men det är smällar man får ta när det är semester 😛 . Nu är vi iaf på Gotland igen 🙂 . Igår var det inget vidare väder här, det regnade till och från men vi gjorde Visby iaf och sen till kvällen var vi ju rätt trötta. Imorse var vi desto piggare och vakna redan halv 7, vaket, va skulle det va bra för när man hade kunnat få sova lite till. Nåja, vi va ju först på plan för att käka frukost iaf och kunna bre ut oss ordentligt, var inte en kotte där förutom vi vid halv 8 😉 . Annars brukar vi ligga och dra oss till halv 8-8 men idag var vi uppe med tuppen 😛 . När klockan var nio satt vi i bilen och åkte till Ireviken där vi sen låg och solade i några timmar då vädret idag har vart jättefint 🙂 . Men vattnet var kallt där så mitt på dan drog vi ner till Katthammarsvik där vi tog en fika och tog ett foto från Grogarnsberget där vi inte vart på några år. Sen blev det sol och bad vid Ljugarn där vattnet var varmt och skönt 🙂 . Så nu har jag äntligen badat i år 🙂 . Och det är första gången på tre år vi badat på Gotland då de två föregående åren inte vart något badväder när vi vart här. Men nu så 🙂 !

2014-07-15 13.29.52Utsikt från Grogarnsberget.
2014-07-15 15.55.29Sol och bad vid Ljugarn 🙂 .

Ikväll har vi vart och käkat gott nere i hamnen och sen tog vi ett foto på solnedgången innan vi promenerade tillbaka genom den lilla staden tillbaka till vårt lilla hotell igen 🙂 .

2014-07-15 20.49.16Solnedgång i Visby hamn.

Nu ligger vi här och softar på rummet, rätt trötta. Varmt som f-n i rummet, både fönster och dörr är öppna, tur det är stängt in till gården här så det är bara vi på hotellet som kommer in här på den lilla gården och därför som man kan ha dörren öppen.

Imorgon blir det ner till Hoburgen, ett favoritställe 🙂 , och sen sol och bad nånstans 🙂 .

Och bara så ni vet, vi har det jättebra, som alltid 🙂 !

Ha det bra ni med så hörs vi!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: