Imorgon vet vi :D !

8 06 2016

För en gångs skull har det vart lite mer än jobb, skita, äta och sova den senaste veckan 😉 . I fredags var jag ute med mina ”pinglor” på Golden Hits och vi hade jättetrevligt och mycket skratt blev det 😀 . Golden gör mig aldrig besviken, åtminstone väääldigt sällan 😛 .

I lördags pysslade och fixade jag i trädgården hela dan och det var hur mysigt som helst, även om jag fortfarande känner mig stel i kroppen efter det 😉 . Fast det är smällar man får ta 😛 . Men jag brukar ju säga att det är trädgårdsterapi och jag vidhåller det, mår verkligen bra av att fixa och pula där ute i min fina lilla trädgård 🙂 ❤ .

Sen i söndags var jag, Ann-Mari och Sven-Erik till Patrik och Nadia på lunch och fick träffa Nadias föräldrar. Det var jättetrevligt och de var jättetrevliga allihop 🙂 . Roligt att få träffa dem nu när vi blir en enda stor familj allihop 😀 .

IMG_0030🙂

Efter den trevliga lunchen med den nya ”familjesammansättningen” så var det dags för Patrik och hans fotboll igen, många bilder blev det 😛 (som vanligt 😉 ).

16Tyvärr förlust denna gång med 1-2 men det var ju bara andra matchen
så det är bara att fortsätta att ge järnet 😀 .

Igår hade jag avslutning för den här terminen med mina ”cirkelvänner” och jag fick så fina presenter av dem 🙂 . Tack snälla ni ❤ ! Det är ett jättetrevligt gäng i min cirkel, alltid lika roligt när det är dags att ses 🙂 .

1Tack ❤

Och imorgonbitti så ska Patrik och Nadia på första ultraljudet och då får vi veta när den lilla bebisen väntas anlända till oss och berika våra liv och tillvaro ❤ . Så spännande!

Nej, nu ska jag lata mig lite framför tv:n så vi hörs en annan dag igen 🙂 !


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: