Nu är det bara …

14 08 2016

att spotta i nävarna o tag tag i hösten som så sakteliga kommer krypandes och med den jobb o vardag igen. Sommar och semester har vart toppen, så det kan jag inte klaga på 😉 . Får hoppas att det blir en fin höst också, både vad det gäller väder och annat 🙂 . Har iaf planer på en massa skojsigheter, utflykter och annat men vad det gäller utflykter så behövs det ju bra väder för det för att det ska va trevligt men jag ser positivt på hösten och ger mig den på att den blir fin, på alla sätt :D. Så det så! 😀

46

Måndag imorgon och allt återgår till vardagen igen 😉 .

I tisdags det stor familjemiddag hemma hos Nadias mamma som ordnat med en jättetrevlig middag för oss allihop :D. Och i torsdags skjutsade jag Patrik och Nadia till Arlanda då de skulle åka till Maldiverna och ha det nice på sin semester 🙂 . Innan de åkte var de på ultraljud och lilla bebisen visade sig vara en liten gosse som beräknas komma 7 januari 🙂 ❤ . Får se om det blir jag eller Patrik som får en födelsedagspresent 😉 .

160811, Bebis 18v, 1Han vinkar ❤ Så gullig ❤

Igår var jag hem till Ann-Mari och Sven-Erik tillsammans med Petterssons som också var där för att fira Sven-Erik som fyller på tisdag. Det var som alltid trevligt att träffas 🙂 . Jag har så många fina familjemedlemmar från flera olika håll och sidor 😀 ❤ .

Nej, nu måste jag fixa lite här hemma, vi hörs!

 


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: