Fina, härliga dagar

14 11 2018

I fredags tog jag semester och åkte ner till Linköping och Annica. Vi tog sen en tur till Söderköping för lite shopping och fika. Kan säga att det var ganska dött, för att inte säga heldött, i stan. Söderköping är väl en typisk liten sommarstad 🙂 . Men jag är iaf helnöjd med shoppingen 😀 .

Sen i lördags tog vi en tur till Slätmon. Först så åkte vi ut till Pålhult. Där har jag inte varit på många herrans år så det var roligt att se igen. Det är min morfars barndomshem, som sen hans bror Halvar tog över.

Därefter åkte vi till Slätmon åkte tittade runt på våra gamla ägor. Senast vi var där och tittade runt var 2006 så det hade ändrat sig en hel del förstås. Annicas hus och tomt var sig väl rätt likt på det stora hela, men mitt gamla lantställe och tillhörande tomt var sig väldigt olikt både mot sist och framförallt mot när vi hade det i vår familj. Huset som vi hade som lantställe var min mormors föräldrars hus innan dess, så det har ju varit i familjen länge. Kullerstad, som huset heter, betyder sååå mycket för mig ❤ . Det var roligt att se igen, även om det inte var som förr :/ .

Kullerstad ❤ 
Så många underbara barndomsminnen härifrån ❤ .

Sen tog vi en sväng förbi Kisa också när vi ändå var i farten 🙂 . Det var en härlig, underbar dag med så många fina minnen ❤ . Lördagen avslutade vi sen med att gå ut och käka jättegoda hamburgare på The Horse and Hound i Linköping. 

I söndags innan jag åkte hem så tog vi en tur till Gamla Linköping. Det är alltid trevligt att gå runt där. Det blev lite julklappsköp och fika där innan vi åkte hem till Annica och spelade Skip-Bo en sista gång innan det var dags att åka hemåt igen. 

Vänner ❤ 

Sen i bilen hem så hörde jag ju på matchen där AIK tog SM-Guld 😀 ! Galet härligt 😀 ! Men det har jag ju redan skrivit om 😉 .

I måndags hade vi vår avslutande konsert i kören. Den här gången fick vi sjunga med David Lindgren. Det var kanonkul och David var jättebra, och rolig också 🙂 .

Här övar vi på Stad i ljus innan konserten sätter igång 🙂 .
Och här är vi i full gång 😀 .

Igår hade jag min cirkel och idag har jag vart och hämtat ut nya glasögon. Ja, ni hör, det är fullt upp här och ligger inte direkt på latsidan 😛 .

Hade glömt bort att man kan se så bra … 😛 .

Men nu ska jag ta och kika lite på tv, så vi hörs igen en annan dag 🙂 .


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: