Intressant dag

17 04 2010

Den här eftermiddagen tillbringade jag inne i stan i Stockholms Spiritualistiska Förening på Holländargatan med att lyssna på Camilla Persson, författare och medium, och Robert Carleson, vars farfar var med och organiserade den spiritualistiska rörelsen i Sverige. Det var intressant att lyssna till deras berättelser om trans- och fysiskt mediumskap, men framförallt avslutningen där Camilla själv demonstrerade detta. Tyvärr hade vi inte så mkt tid kvar på dagen så det blev bara en kort session, men jag har aldrig tidigare vart med om en sådan seans, så det var intressant och gav mersmak. Ska läsa hennes senaste bok Den slutna kretsen som handlar om just fysiskt mediumskap och liv efter döden. I augusti kommer hon tillbaka och har en heldag där det blir mer av trans- och fysiskt mediumskap och mindre av föreläsning. Det ser jag fram emot :)!

Fick ett mail av Annelie där hon gratulerade mig till att bli mormor! Herregud! Rusade in till Patrik och sa att Annelie skulle ha barn. Hann och tänka mkt, hon har alltid sagt att hon inte är intressad av att skaffa barn om de inte kryper på fyra ben, har svans och säger VOFF! Slängde mig på telefonen och blev lugnad med att det var ett skämt! Men Annelie… man får inte skämta med sin mamma om sånt ;)… Jag kan ju få en  hjärtattack :P. Såg för mig hur jag nu även på fritiden skulle börja byta bajsblöjor och gå runt med en unge på höften som kallade mig för Mommo och påminde om dig när du var liten :P. Men, nu var det inget barn på G utan Annelie som var på gott humör och skämtade med sin mamma :P.

Nej, om inte jag och Patrik ska svälta ihjäl så får jag ta och pallra mig ner till spisen och försöka laga till fläskfilén som ligger där nere och väntar på mig. Den lär inte hoppa ner i stekpannan av sig själv ;). Ska nog ta mig en Martini under tiden, är så mkt godare och trevligare att laga till maten när man smuttar på en god martini ;). Ha det gott vänner!


Åtgärder

Information

4 responses

18 04 2010
Annelie

Nej, här är det som sagt inget barn på g 😉

Gilla

18 04 2010
elr156

Hehe ;)… Nä, det var väl bra att det dröjer lite :P. Puss!

Gilla

19 04 2010
Lollo Down Under

BUS ANNELI :O)
ja dem får oss att hoppa högt ibland barnen !!!

Smuttar jag med vit matlagningen & hävdare att maten blir mycket GODARE :O)

annars vilken spännande dag ❤
KRAMAR

Gilla

19 04 2010
elr156

Visst blir det godare då ;). Kram på dig! 🙂

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: