Suck …

3 06 2011

Men vad är det här? Här har jag bullat upp med goda jordgubbar och vitt vin för att kolla Sverige mot Moldavien på tv och så går den inte?! Italien – Portugal kan jag däremot få se, vad jag nu skulle ha för glädje av det? Men hallå, vem är det som klantat sig på tv och köpt in fel match? Blir ingen löneförhöjning nästa gång! Jaha, vad ska jag då kolla på då … Får väl bli Talangjakten eller nå´t. Tänkte jag skulle se filmen om Ali senare ikväll om jag lyckas hålla mig vaken. Har var aptrött hela veckan på kvällarna så det är väl tveksamt om jag skulle va piggare ikväll ;).

Idag har jag vart ledig så jag farit runt som en tätting och betalat mina möbler jag köpt tidigare och lagt handpenning på. Så nu är det fixat oxå, ett par gardiner och lite annat smått och gott oxå blev det på vägen ;). Tur man har bil, hur skulle man annars hinna med ngt här i världen?

Nu ska jag ner till köket och fixa lite mat, blir spagetti och köttfärssås idag :). Men jag måste bara dela med mig av en så rolig historia först :D:

En sexåring och en fyraåring sitter på övervåningen i sovrummet. Sexåringen säger ”Vet du, jag tror det är dags för oss att börja svära.” Fyraåringen nickar och håller med. Sexåringen fortsätter ”När vi går ner och äter frukost tänker jag säga något med helvete och du kan säga något med fan.”
Fyraåringen håller entusiastiskt med. När modern kommer in i köket och frågar sexåringen vad han vill ha till frukost svarar han ”Men för helvete morsan, du vet ju att jag vill ha Havrefras och mjölk!”
SMACK! Han flyger ut ur stolen, snubblar omkring i köket, ner på golvet, och sedan upp på övervåningen som en raket, gråtandes medan hans mor förföljer honom och slår honom i rumpan för varje steg han tar. Hans mor låser rummet och skriker ”Du kan stanna där tills du har vett nog och jag släpper ut dig igen!”
Hon går sedan ner igen, tittar strängt på fyraåringen och frågar honom ”Nå, vad vill DU ha till frukost då, min unge man?”
”Jag vet inte” svarade han ”men du kan ge dig fan på att det inte är Havrefras i alla fall!”


Åtgärder

Information

2 responses

3 06 2011
Maya

Här blir det film 🙂 Ha en skön kväll!

Gilla

3 06 2011
elr156

Fick just tips om att matchen går på tv3 så kvällen är räddad :). Ha det så bra i soffan med filmen :).

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: