Nalle Puhs klokheter

31 10 2011

Har haft en toppenhelg som började med att vi igår tog in på Elite Hotel Marina Tower, vid Danvikstull. Vi firade att Tony fått fast tjänst, glad för hans skull :). När det var dags för middag tog vi bussen in till söder och käkade och sen tog vi en skön promenad tillbaka genom stan till hotellet igen. Var faktiskt riktigt varmt ute, skönt med en långpromenad då :). Försöker förtränga att det snart är november, imorgon … Har iaf fått på vinterdäcken utifall vintern skulle få för sig att dyka upp, men idag sken solen och var hyfsat varmt ute så jag klagar inte allt för mkt J. Eller ja, jo, lite kanske … gillar inte att vi ställt om klockan, blir ju mörkt så mkt tidigare på em nu. Gillar inte …

 Valdermarsudde, mitt favoritstället på Djurgården, ligger mittemot hotellet vi sov på :).
Där uppe ligger Tornsviten, vi gick upp och kollade in den, kan säga att den var grym :)!

Höst.
Det är trist att det blir mörkt så tidigt på hösten :(.

Igår var Patrik och Jenny över på fika, vi tog fram ett sällskapsspel och spelade tjejer mot killar, tyvärr vann killarna men Jenny och jag tänker ta revanch nästa helg ;). Sen när vi spelat klart så gick vi och köpte pizza och sallad och efter det blev det mera spel ;). Tony vann, får väl försöka ta revanch på det oxå ;).

Det var verkligen en jättetrevlig helg på alla sätt 🙂 och idag var det dags för gospel igen :). Det var kul som alltid. Vi har konsert i slutet på november och ska då sjunga med Andreas Lundstedt från Alcazar, det blir kul :).

 

‎”Om det någonsin är en morgon och vi inte är tillsammans, så är det någonting du alltid måste komma ihåg. Du är modigare än vad du tror, starkare än vad du tror och smartare än vad du tror. Men det viktigaste är, att även om vi är ifrån varandra, så kommer jag alltid att vara med dig”

– Nalle Puh


Åtgärder

Information

Lämna en kommentar