Fyra år

4 07 2013

Just avslutat en jättegod middag, älskar laxpaket, så himlans gott och så enkelt att göra :). Nu sitter jag här o softar lite vid tv:n o kollar på tjejfotboll, Sverige mot England och det står 4-1 till Sverige när det är drygt 10 minuter kvar. Frågade andevärlden på min promenad om Sverige skulle vinna och det sa dom att det skulle dom och det stämmer ju bra det :). Rejäl vinst dessutom :). Fast, måste säga att damfotboll är inte så himla kul, förlåt, men jag tycker faktiskt inte det.

Ikväll mötte jag en kopparorm/ormslå för 3:e gången på en vecka på min kvällspromenad. De har alla vart på ungefär samma ställe. Verkar finnas gott om dem här :). De är ju inte så stora, runt 30 cm och helt ofarliga så det är rätt trevliga möten, tycker jag :). De är ju egentligen ödlor fast de ser ut som ormar.

130704

Jag upptäckte ett jättebra smultronställe ikväll på promenaden, plockade hela näven full och ändå var det massor kvar :). Blåbär fanns det oxå gott om :). Trevligt att bo så här lite utåt landet, mysigt tycker jag :). Ändå är det nära till stan om man skulle vilja åka in dit, fast kommunikationerna härifrån där jag bor är ju inte mycket att hurra för, måste jag säga. Tur jag har bil!

Imorgon har jag tid på fm på passexpeditionen, mitt pass har gått ut och behöver ett nytt. Inte för att jag har någon resa inplanerad, men om jag nu skulle bli miljonär på Lotto i helgen kan det ju vara bra att vara förberedd ;).

De har lovat bra väder from imorgon och under hela helgen så jag har tänkt att åka ut och softa lite på Gålö, det kan verkligen behövas :). Michaela ska följa med mig dit i helgen :). Det tycker jag var jätteroligt att hon ville hänga på faster dit ;).

Idag fick jag faktiskt en liten gratulationshälsning ifrån WordPress eftersom det nu är fyra år sen som jag började blogga hos dem. Minns när jag började :), men tänk vad åren går. Gillar att blogga :), jag har skrivit dagbok till och från hela livet, skillnaden nu mot förr är att det liksom är offentligt, vilket inte gör något, är inte så hemlig utav mig utan tycker det är rätt kul att dela med mig av mig själv och mitt liv :). Skojigt att någon är intresserad av lilla mig och vad jag tänker, tycker och funderar på, vad som händer i mitt liv :). Så tack ska ni ha ni som följer mig och min blogg :).

4_158466666Grattis till mig och min blogg på 4-årsdagen :)!

Nä, nu får det räcka för ikväll, ska fortsätta smutta på mitt vin, lägga fötterna på bordet och kolla in tv:n. Vi hörs!


Åtgärder

Information

4 responses

4 07 2013
Veiken

Hej! Jag kommer in från Bloggare 35+. Grattis till dom fyra åren…..
Det var länge sedan jag mumsade på vilda smultron – så himla gott! Ha det så gott!
PS. Det var i alla fall bra att tjejerna vann! 🙂

Gilla

4 07 2013
elr156

Tack :)!
Visst är det gott med smulton som man plockar ute så där bara på en promenad typ 🙂 …
Håller med om att det är roligt att tjejerna vann, självklart :D.
Jättekul att du hittade hit iaf och skrev en liten hälsning, tack :)!

Gilla

12 07 2013
stefan

Grattis och visst går tiden fort..

Gilla

12 07 2013
elr156

Tack 🙂 ! Ja, visst gör den :). Jättekul att du fortfarande hänger med i min blogg, du har vart med mig här i flera år nu, roligt att du inte tröttnat på mig och Zlatan ;).

Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: