Helgen går mot sitt slut

5 09 2010

Jaha, då var den här helgen snart slut. Hur kommer det sig att lördagar och söndagar går mkt fortare än två vardagar? Måste va ngt elektroniskt… 😛

Den här veckan som kommer börjar buggkursen igen. Kom inte in i den gruppen jag hade anmält mig till pga för få deltagare anmälda, men lyckades komma in i en annan grupp iaf. Det är en fortsättningskurs som jag redan gått, men skit samma huvudsaken att jag får dansa. Det är roligt att dansa bugg och bra motion är det dessutom :). Det är inte lätt att komma med i kurserna som ensam tjej. Par och killar kommer in utan problem och som ensam tjej får man vackert köa för en plats. Hade tur som lyckades komma med. Synd att det ska behöva va så. Killar, ut o anmäl er till danskurser så vi tjejer får dansa utan att behöva slåss om platserna ;).

Idag var jag och Ann-Mari till Taxinge på trädgårdsmässa. Fanns mkt fint att titta på och köpa med sig hem :). Ann-Mari köpte några amaryllislökar till julen. Själv köpte jag ett hjärta till Tomas grav. (Ann-Mari och jag åkte sen förbi Tomas på vägen hem och satte hjärtat på plats, blev fint :).) Givetvis passade vi på och tog en fika på Taxinge när vi nu var där, de har ju så goda bullar och andra bakverk av olika slag :). Och som den bullfantast jag är smällde jag i mig två stycken under samma tid som Ann-Mari åt en ;).

http://www.tradspira.se
Saft, sylt, marmelad och annat gott :).

Ikväll ska vi grilla kycklingspett. Gott! Gäller att passa på nu innan det blir för kallt o trist ute för att grilla. Så nu är det bäst att jag packar mig ner i köket och lägger kycklingen i en god marinad så det blir mat ngn gång ;).


Åtgärder

Information

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s
%d bloggare gillar detta: